Θεατρική Παράσταση από την ομάδα ‘Βορείως’

Την Πέμπτη στις 4 Απριλίου 2024, ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών του ΣΔΕ Ιωαννίνων, μετά το πέρας των μαθημάτων συμφωνήσαμε να παρακολουθήσουμε μία θεατρική παράσταση.
Το συγκεκριμένο σχολείο αγαπά ιδιαίτερα το θέατρο και το έχει αποδείξει εντάσσοντας κάθε χρόνο αξιόλογες παραστάσεις στο πλαίσιο των εξωτερικών  του δράσεων. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να απολαύσουμε μια ξεκαρδιστική γαλλική κωμωδία προσαρμοσμένη από τους γνωστούς θεατρικούς συγγραφείς Ρέππα και Παπαθανασίου με τίτλο ‘Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ.’
Την παράσταση ανέβασε η αγαπημένη μας θεατρική ομάδα ‘Βορείως’ που συντονίζει ο Γιάννης Σεντελές και έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ομάδας που στεγάζεται στο Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων.
Οι εντυπώσεις όλων μας ήταν άριστες πράγμα που αποτυπώθηκε όχι μόνο στο ζεστό μας χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης αλλά και στο άφθονο γέλιο καθ΄ όλη τη διάρκεια της. Ανυπομονούμε πραγματικά να απολαύσουμε και το επόμενο εγχείρημα της επιτυχημένης ομάδας.

Θεατρική ομαδα